Descopera Solutii Eficiente pentru Ameliorarea Limitarii Deschiderii Gurii - Ghidul Tau Complet

In anumite situatii este de inteles sa nu poti deschide gura normal. Cauzele pot fi atat afectiuni dentare cat si boli ale articulatie temporo mandibulare. Uneori s-ar putea sa nu poti deschide normal gura dupa o vizita la medicul stomatolog. Tratamentul de cele mai multe ori este reprezentat de administrarea de medicamente antiinflamatorii sau/si expectativa. 

Este normal ca in zilele urmatoare extractiei molarilor de minte sa nu poti deschide gura complet. Se recomanda exercitii de inchiderea si deschidere a gurii, "ca pestele in acvariu", precum si aplicarea pe fata, in zona extractie, a unor comprese reci. Nu se recomanda aplicarea de gheata direct pe tegumente. 


Molarii de minte aflati in eruptie pot produce limitarea deschiderii gurii. Daca este asociata febra cu durere locala este posibil sa fie vorba despre o pericoronarita. In acest caz se recomanda clatirea energica cu apa de gura ce contine clorhexidina. Ar putea fi necesara si administrarea unor antibiotice. Se recomanda consultul stomatologic de specialitate.


Este posibil sa nu poti deschide normal gura dupa anestezia pentru molarii inferiori. De cele mai multe ori senzatia este tranzitorie limitandu-se doar la perioada de manifestare a anesteziei locale. Alteori s-ar putea sa nu poti deschide gura normal chiar si dupa ce a trecut anestezia. Aceasta se intampla pentru ca unele ligamente si muschi au fost iritati de substanta anestezica. Tratamentul consta in administrarea de medicamente antiinflamatorii precum si de gimnastica prin inchiderea si deschiderea repatata a gurii. Senzatia de limitare a deschiderii gurii se poate manifesta de la cateva zile la cateva saptamani.


Cauti acum informatii despre o afectiune stomatologica, banuiesc. Poate te intrebi cum ai ajuns aici, daca ai fi putit face ceva pentru a evita neplacerea si ce poti face pe viitor pentru a o evita. Exista o metoda de igienizare ce ar putea scadea dramatic TOATE neplacerile cauzate de afectiunile stomatologice. DESCARCA ACUM GRATUIT descrierea metodei prin apasarea acestei legaturi, si imbunatateste-ti sanatatea gurii.


Daca suferi de afectiuni ale articulatiei temporo-mandibulare s-ar putea sa nu poti deschide gura normal. In aceasta situatie este posibil sa ti se recomande schimbarea lucrarilor dentare vechi, tratamentul ortodontic si chiar interventii chirurgicale de corectare a articulatiei. Consulta medicul dentist pentru a vedea ce se poate face.


Sedintele de tratament stomatologic lungi pot determina oboseala musculara. Oboseala va face sa nu poti deschide normal gura. Alte articole populare

Citeste alte articole cu aceleasi etichete. Click pentru a le vedea:

0
Shares