Afiliere

Ne face placere sa scriem despre sanatate in general si sanatate orala in particular.  Avem cateva proiecte web in care in ne prezentam ideile. Mentenanta acestor site-uri costa timp si bani si de aceea pentru a ajuta la acoperirea costurilor in cadrul continutului vom folosi unele link-uri afiliate. Aceasta inseamna ca, daca vei cumpara un produs printr-un link de pe acest site, noi putem facem un mic comision. Acest lucru nu afecteaza suma finala pe care va trebui sa o platesti pentru produs astfel cumparat. Deoarece avem o relatie cu acele companii ale caror produse le promovam, ocazional putem promova oferte mai bune decat in cazul in cazul in care ai accesa produsul din alta sursa.

Noi facem tot posibilul ca informatiile prezentare sa fie actuale si corecte. Prin accesarea continutului intelegi si accepti ca este responsabilitatea ta sa te informezi inainte de a folosi informatiile sau cumpara produsele prezentate de noi. Furnizarea de informatii personale de catre tine catre terte parti, la care ai ajuns prin urmarea lagaturilor din cadrul acestui ste, se face pe propria ta raspundere.

Subliniem ca rezultatele optinute prin folosirea tehnicilor, informatiilor sau produselor prezentare in cadrul sitului pot varia de la caz la caz. Noi nu garantam nici un rezultat si nu putem anticipa nici un efect advers sau benefic ce cele precizate anterior le pot avea asupra ta. Folosirea tehnicilor, informatiilor sau produselor prezentare in cadrul acestui site se face pe propria ta raspundere.

Daca doriti sa stiti mai multe despre termenii si conditiile de utilizare ale acestui site te rugam sa vizitezi acest link.

Pentru a ne contacta te rugam sa folosesti fromularul de aici.

Cu respect,
Echipa NetDent.ro

 

Alte articole populare

Citeste alte articole cu aceleasi etichete. Click pentru a le vedea:

0
Shares