Disclaimer medical

Continutul site-ului NetDent.ro precum si materialele adiacente nu au pretentia de a oferi scurataturi sau solutii miraculoase catre rezultate fara efort si schimbari in stilul de viata al cursantului. In cazul in care acest lucru te nemultumeste, te rugam sa nu accesezi paginile acestui site. Pentru a obtine rezulate, adica pentru a limita discomfortul si platile tratamentelor stomatologice, va trebui sa parcurgi un proces. 

Paginile sitului, materialele adiacente, emailuri trimise contin informatii generale despre afectiuni medicale, tratamentul si prevenirea lor. Informatiile prezentare nu sunt sfaturi medicale si trebuie tratate ca atare.

Fara garantii

Informatiile medicale din cadrul NetDent.ro vin fara vreun fel de garantie exprimata sau implicita a acuratetii lor.

Fara a aduce atingere generalitatii alineatului precedent, nu garanteaza ca:

(a) informatiile medicale prezentate vor fi disponibile in permanenta; sau ca
(b) informatiile medicale mentionate sunt exhaustive si actualizate la orice moment dat.

Nu oferim consultatii medicale de specialitate

Nu trebuie sa te bazezi pe informatiile oferite de NetDent.ro, prin continutul paginilor, al materialelor scrise, emailurilor sau raspunsurilor date de membrii echipei NetDent.ro la mesajele tale scrise, ca o alternativa la sfaturile individualizate oferite de catre personal medical calificat. Crezi ca suferi de o afectiune medicala? Te rugam sa contactezi un medic. Nu intarzia nicioadata sa ceri ajutorul unui medic, respecta recomanadarile medicale si nu intrerupe tratamente medicale datorita informatiilor prezentate in cadrul acestui text sau in cadrul site-ului Netdent.ro. Orice modificare a tratamentului medical necesita avizul direct din partea unui cadru medical specializat.

Limitarea responsabilitatii

Prin accesarea paginilor site-ului NetDent.ro, a materialelor adiacente si emailurilor trimise de membrii echipei NetDent.ro esti de acord sa nu ne faci raspunzatori de nici o incovenienta creata de folosirea acestora. Mai mult, esti de acord sa nu prezinti sau sa discuti informatiile medicale prezentate in cadrul site-ului NetDent.ro unor terte parti, deoarece terta parte s-ar putea sa nu fi citit Disclaimerul si sa nu fi inteles limitarile informatiilor prezentate.

Daca vei prezenta informatiile medicale pe care le citesti in cadrul NetDent.ro unei terete parti, fie in scris, electronic sau oral, esti de acord sa ne exonorezi si sa ne aperi impotriva oricaror pretentii avute pentru daunele cauzate unei terte parti care a primit informatiile ca urmare a actiunilor tale, fie in intregime sau in parte. Cu alte cuvinte, daca terta parte careia i-ai prezentat informatia o repeta unei alte terte parti, trebuie sa ne exonorezi si sa ne aperi impotriva pretentiilor avute de oricare dintre aceste terte parti.

Iti multumim pentru utilizarea portalului NetDent.ro!

Alte articole populare

Citeste alte articole cu aceleasi etichete. Click pentru a le vedea:

0
Shares