Listarea afacerii tale in directoare web

Scopul inregistrarii afacerii in directoare web este de a creste vizibilitatea produselor si serviciilor pe internet. Fiecare noua listare creste sansele de a fi gasit de catre clienti. Mai mult, mentionarea afacerii in mai multe directoare intareste credibilatatea firmei atat in fata utilizatorilor cat si in fata motoarelor de cautare. Cu cat afacerea ta este listata in mai multe locatii web cu atat vizibilitatea acesteia creste, si totodata cresc sansele de plasare mai buna in cautarile locale. Poti citi mai mute despre "localizarea" afacerilor pe net de pe portalul MOZ.com .

Cateva dintre directoarele de nisa medicala din Romania sunt: DentistOnline.ro, Medici-Stomatologi.ro, Romedic.ro.

Directorul NetDent.ro

Suntem unul dintre cele mai importante portaluri de educatie medicala stomatologica din Romania. Proiectul nostru este activ din 2009 si crestem de la an la an. Investim in dezvoltare si ne dorim sa aducem cat mai multe servicii cu beneficii pentru toti utilizatorii. Am construit un site pentru pacienti, placut de motoarele de cautare.

Vizibilitatea in toate mediile de comunicare este esentiala pentru o afacere de succes. Prin numarul mare de vizitatori, 6000 de unici in fiecare luna, iti oferim deschidere catre un public larg ce are atat nevoi medicale generale cat si stomatologice. Fii aproape de viitorii tai clienti prin listarea in cadrul directorului nostru.

Avantajele listarii in directorul NetDent.ro

Listarea afacerii cu ajutorul Google maps
Setarea locatiei nu a fost niciodata mai usoara. Plasarea sediului se face prin precizarea adresei, prin click pe harta Google sau prin specificarea latitudinii si longitudinii. Locatia este afisata in cadrul paginii de cautare a directorului precum si in pagina proprie a firmei din director.
Programul de lucru
Fiecare client are propriile momente din zi si din saptamana convenabile pentru tratament. De aceea cunoasterea de la bun inceput a programului de lucru este foarte importanta pentru colaborarea medic - pacient.
Recenzii si aprecieri din partea clientilor tai
Invita-ti clientii sa scrie despre experienta tratamentului medicat furnizat de cabinetul tau. Afacerea ta va avea criterii de rating multiple. Recenziile pot fi moderate astfel incat sa ai control deplin!
Promovarea ofertelor companiei
Nu-ti furnizam doar o simpla listare in director! Avem optiuni suplimentare: creerea de "Oferte" si "Evenimente". Acestea sunt afisate aleator in pozitii cheie ale paginilor.
Promovarea evenimentelor
Ai o "Zi a portilor deschise"? Organizezi un eveniment de prezentare a produselor si serviciilor tale? PERFECT! Promoveaza aceste momente in cadrul portalului Netdent.ro
Integrare cu retelele de socializare
Utilizarea retelelor de socializare este esentiala pentru eforturile de marketing. Directorul permite trimiterea directa catre profilurile mai multor retele de socializare ( Ex.: Facebook, Twitter, Google+ , etc ). Mai mult utilizatorii pot distribui listarea ta pe retelele de socializare.
Prezentarea foto/video a afacerii tale
Filmele si fotografiile pot aduce vitalitate prezentarii afacerii tale. Incanta-ti clientii!
Poti fi contactat din director de catre viitorii clienti
Daca aplici pentru Pachetul EXPERT listarea ta va avea un buton si un formular de contact direct din site. Astfel este facilitata interactiunea ta cu viitorii clienti.

Cum procedez?

Oricine-si poate adauga afacerea medicala in director. Nu trebuie sa fii expert in calculatoare pentru a avea o listare in directorul Netdent. Prin volumul informatiilor prezentate in cadrul intrarilor Directorul este ideal tuturor tipurilor de afaceri medicale, cu un istoric amplu sau abia la inceput. Mai jos ai descrisi pasii de urmat.

Primul pas pentru a promova afacerea ta este sa te inregistrezi. Foloseste una dintre retelele de socializare prezentate mai jos sau formularul urmator:

Decide cum doresti sa-ti promovezi afacerea. Mai jos ai cateva detalii despre pachetele de promovare.

Oferim companiei tale urmatoarele modalitati de promovare:
- Descriere completa a afacerii: scop si motivatie, prezentarea echipei si a experientei avute
- Prezentarea prin fotografii si videoclipuri a mediului de tratament
- Directionarea catre pagina web a companiei
- Localizare punctului de lucru pe harta Google
- Posibilitatea pacientul de a contacta firma din pagina de prezentare printr-un formular de contact
- Prezentarea ofertelelor si evenimentelor firmei tale in cadrul portalului
- Legaturi catre paginile companiei in cadrul retelelor de socializare
- Postarea de documente Pdf

Cele mai sus amintite sunt valabile in functie de pachetul de promovare ales. Click pe link pentru a vedea pachetele de promovare.
Am scris pentru tine cateva cuvinte despre utilizarea Directorului. Click aici pentru a vedea toate tutorialele.

Recomandarea noastra este sa folosesti inca de la inceput toate beneficiile de promovare ale directorului. Dar daca nu esti hotarat poti incerca un pachet inferior pentru inceput.
Inregistrarea companiei in director este doar inceputul. Ca si in cazul paginilor din retelele de socializare recomandam promovarea paginii din director. Anunta-ti clentii de prezenta firmei tale in portalul nostru. Roaga-i sa posteze recenzii despre firma ta si sa distribuie listarea pe retelele de socializare. Cel mai important: nu uita sa anunti in director evenimentele organizate de tine precum si ofertele pentru clientii tai.

Mult succes!

Ne gasesti pe:

urmareste netdent pe twitterurmareste netdent pe googleurmareste netdent pe facebook

Ultimele comentarii

  • Dr Cosmin-Marian Cir... said More
    Buna seara. Cantitatea maxima de anestezic administrat depinde de tipul anestezicului folosit. In ansamblu volumul folosit in cazul dvs este destul de...
  • andreea nagy said More
    Buna seara! Imi poate spune cineva,cate anestezii se pot face intr-o zi? Si daca este normal sa se faca 8 anestezii dentare (sau 8 intepaturi) intr-o...
Creeaza cont sau acceseaza situl folosind una dintre retelele de socializare de mai jos

Te rugam sa te autentifici folosind una dintre retelele de socializare: