alveolitaAlveolita, dupa cum si numele sugereaza prin terminatia ‘’-ita’’, semnifica inflamatia peretilor alveolari si a mucoasei ce tapeteaza acesti pereti. Complicatie specifica a extractiei dentare, instalarea alveolitei este favorizata de tehnici de extractie mai laboriaose, in care se produc traumatizari importante  ale tesuturilor de sustinere a dintelui. De asemenea alveolita este consecinta unui chiuretaj alveolar incomplet executat, care lasa in urma sa resturi dentare sau osoase care impiedica procesul de vindecare osoasa.

urgente-stomatologieSunt multe stari ce sunt considerate urgente in stomatologie. Inclusiv anumite situatii din cabinet sunt considerate urgente in stomatologie. Noi descriem masurile pe care le poti lua pentru fiecare urgenta stomatologica in parte. Nu uita ca atitudinea cea mai buna este prezentarea intr-un cabinet de medicina dentara. Daca doresti sa pui o intrebare in legatura cu urgente in stomatologie sau un plan de tratament o poti face cu ajutorul chestionarului nostru on-line.

Pagina 1 din 4

Ne gasesti pe:

urmareste netdent pe twitterurmareste netdent pe googleurmareste netdent pe facebook

 

Ultimele comentarii

  • Cosmin Circu a spus Citeste mai mult
    Nu ar trebui sa fie o problema atat timp cat starea Dvs de sanatate generala este buna si la momentul interventiei nu sunteti sub influenta...
  • Cosmin Circu a spus Citeste mai mult
    Va trebui sa discutati cu medicul ce a facut anestezia aceasta chestiune.
Daca vrei sa lasi comentarii pentru articole te rugam sa te autentifici folosind una dintre retelele de socializare: