fbpx

alveolitaAlveolita, dupa cum si numele sugereaza prin terminatia ‘’-ita’’, semnifica inflamatia peretilor alveolari si a mucoasei ce tapeteaza acesti pereti. Complicatie specifica a extractiei dentare, instalarea alveolitei este favorizata de tehnici de extractie mai laboriaose, in care se produc traumatizari importante  ale tesuturilor de sustinere a dintelui. De asemenea alveolita este consecinta unui chiuretaj alveolar incomplet executat, care lasa in urma sa resturi dentare sau osoase care impiedica procesul de vindecare osoasa.

plomba-cazutaDe cat timp ai plomba cazuta? ...

Daca plomba a cazut de multa vreme exista posibilitatea ca pe locul respectiv sa se fi grefat carie dentara. De aceea se recomanada ca ori de cate ori cade o plomba sa ne adresam unui cabinet stomatologic.

urgente-stomatologieSunt multe stari ce sunt considerate urgente in stomatologie. Inclusiv anumite situatii din cabinet sunt considerate urgente in stomatologie. Noi descriem masurile pe care le poti lua pentru fiecare urgenta stomatologica in parte. Nu uita ca atitudinea cea mai buna este prezentarea intr-un cabinet de medicina dentara. Daca doresti sa pui o intrebare in legatura cu urgente in stomatologie sau un plan de tratament o poti face cu ajutorul chestionarului nostru on-line.

Pagina 1 din 4

© 2009 - 2021 netdent.ro