fbpx

pretul-unui-implant-dentar-poate-variaToata lumea isi doreste un zambet frumos si larg, insa, dupa pierderea unor dinti, acesta vine la un anumit pret. Cat costa un implant dentar? Este cea mai importanta intrebare a oricarui potential pacient. Daca vreti o dantura impecabila, trebuie sa priviti pretul implantului dentar si costurile conexe ca pe o investitie in imagine, caci nimic nu poate inlocui, nici in viata profesionala, nici in cea personala sau sociala, frumusetea unui zambet. Descopera in cele ce urmeaza costurile implicate de un implant dentar de succes, de la planul de tratement si analize, pana la cimentarea definitiva a lucrarii protetice pe implant.

imagine-amuzanta-despre-operatie-dentaraOperatie la dinti sau pe creier? Multora li se pare mai usor de suportat a doua… Din pacate, in jurul chirurgiei orale s-au creat nejustificat mituri despre ace, durere, complicatii si riscuri care au transformat cea mai simpla procedura de reabilitare orala sau maxo-faciala intr-un act infricosator.

Din fericire, operatiile dentare se efectueaza sub anestezie dentara, au putine riscuri, iar pentru pacient nu sunt deloc complicate sau traumantizante. Descopera in continuare cum se desfasoara cele mai frecvente tipuri de operatii dentare si motivele pentru care acestea nu trebuie sa mai fie o sursa de teama pentru nici un pacient.

Ai nevoie de un sfat?

Sunt aici pentru a te ajuta.

Contacteaza un medic stomatolog
CHIAR ACUM
- Raspuns imediat -

APASA AICI!

 

cosmin hublou

Dr Cosmin Circu
Administrator NetDent.ro

 

© 2009 - 2020 netdent.ro