fbpx

instrumente-si-materiale-dentareMaterialele dentare sunt folosite in clinicile de stomatologie pentru numeroase afectiuni. Sunt multe tipuri de astfel de materiale, iar caracteristicile acestora depind in primul rand de afectiunea pe care o are pacientul. Putem enumera ca exemple pansamentele temporare, plombele, implanturile, materialele pentru amprenta dentara, acele sau coroanele.

imagine-ce-simbolizeaza-contraindicatiile-implantului-dentarDin pacate, nu toti cei care isi doresc sa aiba din nou un zambet frumos pot beneficia de incredibila tehnologie a implanturilor. Ca la orice alta interventie medicala, exista indicatii si contraindicatii ale implantului dentar. Ne vedem uneori obligati sa refuzam anumiti pacienti din cauza unor afectiuni sau situatii (unele trecatoare, din fericire) care intra in categoria contraindicatiilor implantului dentar. Unele contraindicatii sunt absolute si permanente, adica pacientului i se interzice total implantul (dar exista alternative), iar altele sunt relative (se analizeaza fiecare caz in parte) sau temporare (varsta prea mica, perioada de graviditate si alaptare).

descrierea-unei-vizite-la-dentistVizitele regulate la dentist au devenit deja parte integranta dintr-un lifestyle sanatos. Cu toate acestea, frica de dentist este foarte comuna in randul adultilor care, din pacate, o transmit, intentionat sau nu, si copiilor. Descoperiti in continuare 6 strategii prin care poti face copiii sa priveasca stomatologul ca pe un medic specialist care stie cum sa le asigure si sa le pastreze sanatatea si frumusetea zambetului. Le puteti aplica cu succes si daca va confruntati chiar dumneavoastra cu fobia de dentist.

imagine-cu-o-amprenta-pentru-implant-dentar-rapidDaca vrei sa ai dinti perfecti intr-o singura zi, solutia este implantul dentar rapid. Vremea puntilor si coroanelor traditionale incomode si limitative a trecut de mult. Daca vrei cu adevarat sa ai dinti inlocuitori durabili intr-o sinura zi, iti oferim cea mai buna solutie: implantul dentar rapid sau imediat, a carui inserare dureaza mai putin de 24 de ore, economiseste pana la 70% din costurile procedurilor efectuate separat in cateva luni sau ani.Toate serviciile oferite sunt efectuate in siguranta, de o echipa multidisciplinara de specialisti, cu echipamente de ultima generatie, care garanteaza siguranta procedurilor. Descopera raspunsul la cele mai frecvente intrebari legate de implantul dentar rapid.

airflow-pentru-curatarea-de-dupa-inserarea-implantului-dentarOdata cu inserarea implantului, se incheie cea mai grea etapa pentru pacient, urmeaza insa partea de vindecare a zonei operate, decisiva pentru osteointegrare, durata de viata a implantelor dentare, estetica dentara si functionalitatea noului dinte. Modul in care se desfasoara interventia de inserare, ce este de facut inainte de implant, cat poate dura procedura chirurgicala, ce se intampla in primele ore dupa operatie, la cateva ore dupa operatie si in zilele urmatoare a fost descris detaliat in articolul Cat dureaza un implant dentar. Descopera in continuare ce se intampla dupa inserarea implantului dentar pana la incarcarea coroanei pe implant, precum si motivul pentru care igiena orala reprezinta un factor cheie in reusita implantului dentar.

Ai nevoie de un sfat?

Sunt aici pentru a te ajuta.

Contacteaza un medic stomatolog
CHIAR ACUM
- Raspuns imediat -

APASA AICI!

 

cosmin hublou

Dr Cosmin Circu
Administrator NetDent.ro

 

© 2009 - 2020 netdent.ro