fbpx

cuplu fericit si o solutie pentru albit dintiiIn ziua de azi ai numeroase optiuni pentru a obtine albirea dintilor. Daca faci o vizita in hypermaket, etajerele de pasta de dinti iti vor arata zeci de solutii pentru albit dintii, daca mergi la stomatolog si el iti va recomanda diverse optiuni pentru asta. Avand in vedere pretul unora dintre ele poti sa te gandesti ca e un moft potrivit capetelor incoronate sau a starurilor de televiziune, insa nu e chiar asa.

investigarea pungilor parodontale cu sonda parodontalaAi aflat deja, poate pe proprii dinti, ca neglijenta in ce priveste sanatatea dentara costa. Poate te-ai trezit peste noapte cu cosmarul sangerarilor gingivale. Ceea ce nu se vede este boala care iti macina dentitia pe interior si, netratata, are un risc ridicat de pierdere a dintilor. Nu uita de igiena orala si de vizitele regulate la stomatolog, caci tratamentul paradontozei e mai scump decat masurile profilactice.

simulare inainte si dupa albirea dintilorAlbirea dintilor devine pe zi ce trece un tratament tot mai solicitat in cabinetele si clinicile stomatologice. Deloc surpinzator, avand in vedere ca dintii galbeni sau cu pete vor fi semnificativ mai albi, iar efectul de durata. Mai mult, agentii de albire au nocivitate scazuta asupra dintelui, iar procedeele sunt diverse si de ultima generatie.

Descopera cum puteti sa aveti dinti mai albi si un zambet mai luminos, cum decurge procesul de albire si la ce rezultate si costuri sa va asteptati.

echipa de specialisti este vitala in durata de viata a implantului dentarCu o rata de succes de peste 96% confirmata statistic, nu este de mirare ca implantul dentar a devenit o optiune serioasa pentru pacientii care si-au pierdut dintii naturali. Daca stomatologul si implatologul au decis ca sunteti candidat pentru implant, probabil ca vreti sa stiti, in primul rand, cat dureaza un implant dentar si cum se desfasoara procedurile medicale, de la consult pana la coroana definitiva si longevitatea noului dinte.

© 2009 - 2021 netdent.ro