fbpx

rebazarePlaca dentara necesita dupa cativa ani readaptarea la suprafata mucoasei pe care se sprijina. Acest procedeu se numeste rebazare sau captusire. Rebazarea necesita prezenta pacientului in cabinetul stomatologic unde se iau amprente. In functie de materialul din care este confectionata proteza poate fi necesara si interventia laboratorului de tehnica dentara. Rebazarea nu poate fi facuta in toate situatiile.

coroana-dentara-din-zirconiu

Coroana dentara din zirconiu se aseamana cel mai mult cu dintele natural. Zirconiul este din ce in ce mai utilizat la fabricarea coroanelor dentare artificiale pentru ca este foarte dur si poate rezista uzurii din cavitatea orala precum si pentru proprietatile sale estetice deosebite.Mai mult, zirconiul este translucid. De aceea, o coroana dentara din zirconiu va reflecta lumina, asa cum se intampla si in cazul dintilor naturali. In plus, zirconiul este unul dintre cele mai biocompatibile materiale destinate realizarii de coroane dentare.

candida-bucala-tratamentTratamentul pentru candida bucala se face in doua etape. Primul pas, in ceea ce priveste tratamentul pentru candida bucala, il constituie inlaturarea, ori de cate ori este posibil, a factorilor ce favorizeaza candidoza bucala. Imbunatatirea igienei orale, inlocuirea protezelor vechi dentare, tinerea sub control sau tratamentul bolilor generale, administrarea corecta a antibioticelor, etc. sunt  metode eficiente de tratament pentru candida bucala.

bleachingTermenul de bleaching vine din limba engleza unde "to bleach" inseamna "a inalbi".  Exista numeroase procedee de bleaching pentru dinti ce variaza de la utilizarea unor gutiere prefabricate sau individualizate in care se introduce gelul de albit, pana la procedee ce au loc in cabinetul de medicina dentara. Procedeele de bleaching pentru dinti utilizeaza agenti de albire puternici, surse de lumina speciale precum si alte mijloace de stimulare a procesului de albire pentru dinti.

albire-dintiDorinta unui zambet alb nu a mai fost atat de populara iar cererea de albire pentru dinti asa de ridicata. Exista numeroase tipuri de procedee de albire pentru dinti ce variaza de la utilizarea unor gutiere prefabricate sau individualizate in care se introduce gelul de albit, pana la procedee ce au loc in cabinetul de medicina dentara. Procedeele de albire pentru dinti utilizeaza agenti de albire puternici, surse de lumina speciale precum si alte mijloace de stimulare a procesului de albire. Albirea pentru dinti se mai numeste "bleaching".

© 2009 - 2020 netdent.ro