metoda naturala de albire a dintilor

In prezent, exista numeroase modalitati de albire a dintilor. Poti alege sistemele care implica medicul dentist sau sisteme pe care le posi utiliza acasa. Toate metodele au avantaje si dezavantaje. Rezultatele depind de metoda folosita, de obiceiurile tale ( famatul nu va ajuta la albirea dintilor ), culoarea initiala a dintilor tai precum si de agresivitatea agentului de albire. Pastrarea rezultatului in timp este un alfactor de luat in considerare atunci cand alegem o tehnica de albire.

aplicarea aparatului dentar invisalignTratamentul ortodontic a evoluat in ultimele decenii la un nivel la care nici ca puteai visa. Progresul tehnologiilor a facut posibila conceperea unor sisteme ortodontice cu numeroase beneficii pentru pacient. In topul acestor sisteme, de cativa ani, se afla Invisalign. Metoda dezvoltata de catre Align Technology incepand cu anul 1998 a tratat pana in prezent mai bine de 2.000.000 de pacienti. Daca vrei sa-ti indrepti dintii folosind aceasta metoda incepe prin a te documenta foarte bine.

echipa de cercetatori molecula de acid hialuronicAcidul hialuronic se gaseste in mod normal in organismul uman  in piele, oase, cartilagii si tesut moale. Intre altele, este un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine circa 70% din greutatea sa in apa pentru o hidratare imbunatatita. Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire ale pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul lui din epiderma scade cu varsta. Aceasta substanta are un rol la mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. In anii 1990, preparate cu acid hialuronic au inceput sa fie utilizate si in diverse domenii medicale.

pasta de dinti pentru albire este superCu totii ne dorim un zambet stralucitor si dinti fara pete sau decolorari. La momentul actual, exista numeroase modalitati prin care putem sa obtinem acest lucru. Poate pana acum ai incercat diverse paste de dinti pentru albire, din comert, de care ai fost mai mult sau mai putin satisfacut, insa uite o lista completa de optiuni, care te pot ajuta sa vezi ce pas poti sa urmezi in continuare pentru a obtine efectul dorit.

© 2009 - 2018 netdent.ro