Vizita la medicul stomatolog este o necesitate pentru a avea o viata lipsita de dureri dentare. Poti gasi in aceasta categorie descrierea tratamentelor dentare, avantajele, dezavantajele precum si posibilele riscuri ale acestora.

La fel ca mediul nostru inconjurator si medicina evolueaza. Stomatologia nu este mai prejos si se indreapta spre tratamente fara durere, cu rezultate exceptionale ale trataentelor obtinute cu minim de invazivitate. 

Termenul de "Afectiunile stomatologice" nu se refera doar la problemele dintilor. Avem incluse in aceasta categorie afectiuni ale parodontiului, tesutul de sustinere al dintilor, precum si ale tesuturilor moi ale cavitatii orale.

Este cunoscut faptul ca a preveni este, de multe ori, mai bine decat sa combati. Modificarea comportamentul in directia prevenirii afectiunilor orale va creste nivelul de trai al individului, cu limitarea costurilor pentru tratamentul afectiunilor orale. Lupta impotriva durerii de dinti incepe cu o dieta sanatoasa.

Se intampla ca dintii sa doara in momente cheie ale vietii noastre. Uneori nu putem merge la medicul stomatolog atunci cand ne doare. Deci ce putem face? Categoria cuprinde cateva sfaturi practice pentru momentele neplacute cu durere de dinti.

Medicina dentara este o disciplina medicala. Unele afectiuni generale se pot manifesta si la nivel cavitatii orale iar uneori tratamentul stomatologic va tine seama de prezenta acestora.

Un pic de istoric, definitii si articole diverse.

Ne gasesti pe:

urmareste netdent pe twitterurmareste netdent pe googleurmareste netdent pe facebook

Ultimele comentarii

  • Dr Cosmin-Marian Cir... said More
    Buna seara. Cantitatea maxima de anestezic administrat depinde de tipul anestezicului folosit. In ansamblu volumul folosit in cazul dvs este destul de...
  • andreea nagy said More
    Buna seara! Imi poate spune cineva,cate anestezii se pot face intr-o zi? Si daca este normal sa se faca 8 anestezii dentare (sau 8 intepaturi) intr-o...
Creeaza cont sau acceseaza situl folosind una dintre retelele de socializare de mai jos

Te rugam sa te autentifici folosind una dintre retelele de socializare: