fbpx

am dureri de dinti

 Ti-e este frica de o criza de sanatate orala? ...

Ai suferit de dureri ingrozitoare de dinti? Poate s-a intamplat intr-un moment in care trebuia sa-ti traiesti viata din plin. Ori poate ai suportat tratamente stomatologice ce nu au avut rezultatul dorit si care te-au costat foarte multi bani ... (ce vacanta frumoasa ai fi avut cu acei bani). Gingiile tale sunt problema? Sangereaza la periaj sau sunt dureroase la masticatie? Ai o respiratie urat mirositoare si ai impresia ca aceasta este cauza pentru care unii oameni te evita? Ai aflat recent despre cancerul oral si te gandesti ca si tu ai putea suferi de aceasta maladie?

halena respiratie proaspata si masca de gazeHalena sau halitoza sunt termeni care se refera la respiratia urat mirositoare. Dupa fiecare masa, daca nu curatam cum trebuie cavitatea bucala, bacteriile prezente aici vor descompune resturile de mancare si vor elimina compusi de sulf, urat mirositori. Prezenta depunerilor de tartru pe dinti, fumatul si obiceiurile alimentare pot agrava mirosul. Insa daca totusi respecti toate regulile si ai o igiena orala buna dar problema persista este timpul pentru o vizita la stomatolog sau la medicul de familie.

pray de gura racoritor ca brizaIn conditiile unei vieti active, departe de confortul caminului, cu un mic dejun servit pe fuga, pranzul la pachet si cina la restaurant, sprayul de gura nu mai este un moft, ci o necesitate pentru toti oamenii care vor sa-si pastreze zi de zi igiena cavitatii bucale. Cand nu folosim pasta si periuta dupa fiecare masa, sanatatea orala are de suferit, iar respiratia isi pierde din prospetime pe parcursul zilei. Sprayul de gura poate compensa acest neajuns, oriunde si oricand, cu conditia sa stii cum sa-l alegi pentu a-ti pastra sanatatea dintilor pe termen lung.

periimplantita cauza pierderii implanturilor dentareUn zambet frumos redobandit in urma tehnicii moderne a implanturilor dentare nu mai este ceva iesit din comun, ci o practica obisnuita pentru reabilitarea pacientilor care si-au pierdut dintii. Rata foarte ridicata de reusita a implanturilor este din pacate afectata de acei 5% dintre pacientii care dezvolta mucozita orala si periimplantita, ambele procese inflamatori care, netratate, pot duce la pierderea implantului.

© 2009 - 2021 netdent.ro