periuta de dinti si floare impotriva halitozeiHalena sau halitoza sunt termeni care se refera la respiratia urat mirositoare. Dupa fiecare masa, daca nu curatam cum trebuie cavitatea bucala, bacteriile prezente aici vor descompune resturile de mancare si vor elimina compusi de sulf, urat mirositori. Prezenta depunerilor de tartru pe dinti, fumatul si obiceiurile alimentare pot agrava mirosul. Insa daca totusi respecti toate regulile si ai o igiena orala buna dar problema persista este timpul pentru o vizita la stomatolog sau la medicul de familie.

femeie cu halitoza in cada fumandIn conditiile unei vieti active, departe de confortul caminului, cu un mic dejun servit pe fuga, pranzul la pachet si cina la restaurant, sprayul de gura nu mai este un moft, ci o necesitate pentru toti oamenii care vor sa-si pastreze zi de zi igiena cavitatii bucale. Cand nu folosim pasta si periuta dupa fiecare masa, sanatatea orala are de suferit, iar respiratia isi pierde din prospetime pe parcursul zilei. Sprayul de gura poate compensa acest neajuns, oriunde si oricand, cu conditia sa stii cum sa-l alegi pentu a-ti pastra sanatatea dintilor pe termen lung.

mucozita-si-gingivitaUn zambet frumos redobandit in urma tehnicii moderne a implanturilor dentare nu mai este ceva iesit din comun, ci o practica obisnuita pentru reabilitarea pacientilor care si-au pierdut dintii. Rata foarte ridicata de reusita a implanturilor este din pacate afectata de acei 5% dintre pacientii care dezvolta mucozita orala si periimplantita, ambele procese inflamatori care, netratate, pot duce la pierderea implantului.

Pagina 1 din 7

Ne gasesti pe:

urmareste netdent pe twitterurmareste netdent pe googleurmareste netdent pe facebook

Ultimele comentarii

  • Dr Cosmin-Marian Cir... said More
    Buna seara. Cantitatea maxima de anestezic administrat depinde de tipul anestezicului folosit. In ansamblu volumul folosit in cazul dvs este destul de...
  • andreea nagy said More
    Buna seara! Imi poate spune cineva,cate anestezii se pot face intr-o zi? Si daca este normal sa se faca 8 anestezii dentare (sau 8 intepaturi) intr-o...
Creeaza cont sau acceseaza situl folosind una dintre retelele de socializare de mai jos

Te rugam sa te autentifici folosind una dintre retelele de socializare: