fbpx

femeie ce zambeste si laser pe fundalOamenii de stiinta au venit cu o idee excelenta: sa repare dintii … altfel. Conceptul lor - folosirea luminii laser pentru a stimula celulele stem proprii organismului – poate oferii promisiuni dincolo de domeniul dentar, pana in domeniul medicinei regenerative. Cercetatorii au folosit un laser de putere mica pentru a “convinge” celulele stem din dinte sa formeze dentina, tesurul dur similar osului care alcatuieste majoritatea dintelui. Procesul a fost demonstrat in studii pe soareci si sobolani si pe celule umane in vitro (in afara organismului, in conditii de laborator).

tratament pentru bruxismBruxismul (cunoscut ca scasnitul din dinti) a fost intotdeauna o problema pentru o mare parte a populatiei. Peste 50 de milioane de oameni din Statele Unite au simptome de bruxism, totusi multi nu au primit un tratament eficace. Ca raspuns la aceasta problema, Keystone Industies ofera un produs nou numit NiteBite, care este descris ca un dispozitiv inovativ ce trateaza usor si eficient scasnirea, inclestarea, durerea de cap si de dinti si disfunctia mandibulo-craniana.

pipeta si teste pentru tratament candidaCandidoza bucala (orofaringiana) este o infectie determinata de ciuperci ce se dezvolta la nivelul gurii, limbii si al gatului. Candidoza bucala este mai frecventa la nou-nascuti, sugari si batrani, dar poate sa apara la orice alta varsta. Desi tratamentul pentru candida nu este unul complicat, ea poate reaparea rapid la momentul opririi tratamentului sau la scurt timp dupa. Iata un tratament „babesc” pe care il poti face in propria casa si care este si ieftin.

Pagina 1 din 3

© 2009 - 2021 netdent.ro