fbpx

Din estul tarii, avem Universitatea "Apollonia" din Iasi, o institutie particulara si moderna, sustinuta cu fonduri din taxele de studiu aferente si donatii. Or, din prezentarea generala a acesteia, putem conchide faptul ca studentul este privit ca un partener egal al actului educational de cercetare, mai ales. In plus, aceasta universitate, conform prezentarii oficiale, ar ilustra intru totul adagiul filozofului latin Seneca: "Res severa verum gandium" sau: “Adevarata bucurie este o treaba serioasa.”

laborator-dentarDin punct de vedere legal: „«Laboratorul de tehnica dentara» este unitatea de stat sau privata in care se desfasoara activitatea de tehnica dentara de catre personal autorizat, in una dintre formele de exercitare a profesiei de tehnician dentar.”, afirma textul Regulamentul OTDR de infiintare si functionare a formelor de exercitare in mod independent a profesiei de tehnician dentar si autorizare a laboratoarelor de tehnica dentara.

osteointegrareOsteointegrarea defineste crearea unei punti stabile de legatura intre os si materialul inserat la nivelul acestuia, termenul fiind utilizat adesea in medicina dentara in contextul implantologiei dentare, deoarece aceasta ramura a stomatologiei abordeaza tehnici de integrare osoasa a materialelor de aditie osoasa si a implanturilor dentare.

dinti-zirconiuDintii din zirconiu se aseamana cel mai mult cu dintii natural. Zirconiul devine treptat materialul de electie pentru fabricarea dintilor artificiali pentru ca este capabil sa reziste uzurii din cavitatea orala. Dintii artificiali din zirconiu vor reflecta lumina intr-un mod similar dintilor naturali. Nu in ultimul rand zirconiul este unul dintre cele mai biocompatibile materiale folosite in medicina.

Ai nevoie de un sfat?

Sunt aici pentru a te ajuta.

Contacteaza un medic stomatolog
CHIAR ACUM
- Raspuns imediat -

APASA AICI!

 

cosmin hublou

Dr Cosmin Circu
Administrator NetDent.ro

 

© 2009 - 2020 netdent.ro