Un tratament neconventional impotriva candidozei


pipeta si teste pentru tratament candidaCandidoza bucala (orofaringiana) este o infectie determinata de ciuperci ce se dezvolta la nivelul gurii, limbii si al gatului. Candidoza bucala este mai frecventa la nou-nascuti, sugari si batrani, dar poate sa apara la orice alta varsta. Desi tratamentul pentru candida nu este unul complicat, ea poate reaparea rapid la momentul opririi tratamentului sau la scurt timp dupa. Iata un tratament „babesc” pe care il poti face in propria casa si care este si ieftin.

Multi indivizi care sufera de candidoza bucala nu realizeaza ce se intampla in gura lor. Infectii de intensitate medie pot cauza depozite albe pe limba ta. Infectii mai severe pot aparea ca rani pe limba si pe interiorul obrajilor.


„Tragerea uleiului”- Tratament in candidoza ...

Acesta este un tratament in afara medicinei traditionale dar care pare sa castige popularitate. „Tragerea uleiului” este un tratament care era utilizat in anii 1990 in Rusia pentru dureri de cap, bronsite, dureri de dinti, eczeme, etc. Teoria este ca aceasta activitate efectiv suge infectia din sistem. Dovezile ce sustin aceasta teorie sunt insa sustinute doar de sutele de practitioneri care au fost martori la efectele pozitive.


Cauti acum informatii despre o afectiune stomatologica, banuiesc. Poate te intrebi cum ai ajuns aici, daca ai fi putit face ceva pentru a evita neplacerea si ce poti face pe viitor pentru a o evita. Exista o metoda de igienizare ce ar putea scadea dramatic TOATE neplacerile cauzate de afectiunile stomatologice. DESCARCA ACUM GRATUIT descrierea metodei prin apasarea acestei legaturi, si imbunatateste-ti sanatatea gurii.„Tragerea uleiului” este o modalitate buna de a usura simptomele candidozei. Se poate folosi ulei de masline sau ulei de cocos, cel din urma find mai eficace deoarece contine substante antifungice care vor omora celulele candidei. Deci aceasta metoda nu doar va „trage ” toxinele din corp, dar va incepe sa omoare celulele in sine.


Cum se realizeaza acest tratament impotriva candidei?

Este un proces foarte simplu. Luati o lingura de ulei si puneti-o in gura. Timp de 5-10 minute plimbati uleiul peste tot - asigurandu-va ca ajunge in toate zonele, clatind bine gingiile si sub limba. Dupa ce ati terminat, clatiti bine gura cu apa sarata.


Trebuie sa va spalati pe dinti inainte de toate, si daca se poate sa realizati aceasta activitate pe stomacul gol dimineata.Alte articole populare

Citeste alte articole cu aceleasi etichete. Click pentru a le vedea:

0
Shares