fbpx

Tratament nou pentru bruxism

tratament pentru bruxismBruxismul (cunoscut ca scasnitul din dinti) a fost intotdeauna o problema pentru o mare parte a populatiei. Peste 50 de milioane de oameni din Statele Unite au simptome de bruxism, totusi multi nu au primit un tratament eficace. Ca raspuns la aceasta problema, Keystone Industies ofera un produs nou numit NiteBite, care este descris ca un dispozitiv inovativ ce trateaza usor si eficient scasnirea, inclestarea, durerea de cap si de dinti si disfunctia mandibulo-craniana.

Desi exista mai multe optiuni pe piata, compania sustine ca multe din ele adesea nu functioneaza corect. Produsul lor este aprobat in Statele Unite si lucreaza in conformitate cu pozitia de odihna a corpului, fara a corecta, mai mult decat e necesar, pozitia maxilarului. Acest tratament pentru bruxism foloseste capacitatile proprioceptive naturale ale maxilarului pentru a stimula reflexul de desclestare. La contactul dintilor de pe maxilarul inferior cu dispozitivul, reflexul de desclestare readuce mandibula in pozitia fiziologica de repaus cand dintii nu se ating intre ei sau cu dispozitivul.

Conform companiei producatoare, produsul functioneza fiziologic si simplu, si este usor de mulat pe muscatura pacientului. In mai putin de 5 minute, dentistul poate incalzi si modela dispozitivul dupa dintii din fata ai pacientului. Avantajele unui astfel de produs sunt: eliminarea bruxismului, dispozitivul se modeleaza usor si rapid in functie de dantura pacientului, nu necesita alta vizita la stomatolog pentru modificari, nu necesita costuri pentru analize, este potrivit pentru fiecare utilizator, confortabil de purtat si efectul este demonstrat clinic.

Designul simplu si aplicarea usoara a tratamentului pentru bruxism NiteBite permite dentistilor sa ajute milioane de pacienti netratati. Dispozitivul nu se gaseste la momentul de fata in Romania insa el poate fi cumparat online.

Sursa: http://www.dental-tribune.com/products/1104_keystone_industries_nitebite_helps_bruxing_patients.html

Priveste spre un viitor fara probleme dentare ... 

Ca si prin acest articol, vin in ajutorul tau prin Proiectul "Prieteni, nu pacienti". Acesta este creat cu gandul la tine si la cum, atat tu cat si familia ta, sa preveniti afectiunile cavitatii orale. Lasa-ti adresa de mail si-ti voi trimite detalii. Durerile dentare, si neplacerile asociate acestora ( bani si timp ) vor fi de domeniul trecutului dupa ce afli ce trebuie facut pentru a le preveni.


Ai grija de tine si Zambeste Sanatos!

cosmin hublou


Cu mult drag,
Dr Cosmin Circu, Coordonator Proiect
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ai nevoie de un sfat?

Sunt aici pentru a te ajuta.

Apasa acest text pentru a intra in legatura cu un medic stomatolog!

cosmin hublou

Dr Cosmin Circu
Administrator NetDent.ro

 

© 2009 - 2020 netdent.ro