Crema pentru proteze dentare poate cauza probleme neurologice


proteze dentara si granule din pasta adezivaDr. Sharon P. Nations, de la Universitatea Texas Southwestern Medical Center din Dallas informeaza despre crema pentru proteze dentare ca poate declansa probleme neurologice. Dr. Nations, impreuna cu colegii sai, au descoperit o astfel de problema la patru pacienti care purtau proteze dentare. Toti aveau nivelul de zinc din sange anormal de ridicat, impreuna cu un nivel foarte scazut de cupru.


Avand in vedere ca in compozitia cremei pentru proteze dentare intra si zinc, si ca toti cei patru pacienti foloseau “cantitati extrem de mari” in mod regulat, Nations si echipa au lansat ipoteza ca folosirea cremei in exces a dus la problemele neurologice ale pacientilor.


Cauti acum informatii despre o afectiune stomatologica, banuiesc. Poate te intrebi cum ai ajuns aici, daca ai fi putit face ceva pentru a evita neplacerea si ce poti face pe viitor pentru a o evita. Exista o metoda de igienizare ce ar putea scadea dramatic TOATE neplacerile cauzate de afectiunile stomatologice. DESCARCA ACUM GRATUIT descrierea metodei prin apasarea acestei legaturi, si imbunatateste-ti sanatatea gurii.Echilibrul dintre zinc si cupru este esential ...

Echilibrul dintre zinc si cupru din corp este esential pentru o stare neurologica sanatoasa. Un aport prea mare din unul din aceste doua elemente poate duce la scaderea cantitatii celuilalt. Nivelul normal de cupru din sange variaza de la 0.75 pana la 1.45 micrograme pe mililitru, iar pacientii prezentau un nivel scazut, variind de la mai putin de 0.1 pana la 0.23 micrograme pe mililitru.

Unul dintre pacienti prezenta, printre altele, slabiciune in maini si echilibru precar, pe cand altul era constrans sa foloseasca scaunul cu rotile din cauza slabiciunii membrelor. Aceste simptome erau asociate cu declin congitiv si probleme urinare.


Pacientii s-au oprit din a mai folosi crema pentru proteze dentare si au inceput sa isi administreze suplimente de cupru, acest tratament avand ca rezultat o “usoara imbunatatire neurologica”.


Sursa: www.health24.comAlte articole populare

Citeste alte articole cu aceleasi etichete. Click pentru a le vedea:

0
Shares