Disclaimer medical

Continutul siturilor netdent.ro si pacienti.netdent.ro precum si materialele adiacente nu au pretentia de a oferi scurataturi sau solutii miraculoase catre rezultate fara efort si schimbari in stilul de viata al cursantului. In cazul in care acest lucru te nemultumeste, te rugam sa parasesti situl. Pentru a obtine rezulate, adica pentru a limita discomfortul si platile tratamentelor stomatologice, va trebui sa parcurgi un proces. 

Cursurile, materialele adiacente, secventele de emailuri, cat si siturile netdent.ro si pacienti.netdent.ro contin informatii generale despre afectiuni medicale, tratamentul si prevenirea lor. Informatiile prezentare nu sunt sfaturi medicale si trebuie tratate ca atare.

Fara garantii

Informatiile medicale din cadrul cursurilor, materialelor adiacente, secventelor de emailuri sau site-urilor netdent.ro si pacienti.netdent.ro vin fara vreun fel de garantie exprimata sau implicita a acuratetii lor.

Fara a aduce atingere generalitatii alineatului precedent, nu garanteaza ca:

(a) informațiile medicale prezentate vor fi disponibile in permanenta; sau ca

(b) informatiile medicale mentionate sunt exhaustive si actualizate la orice moment dat.

Nu oferim consultatii medicale de specialitate

Nu trebuie sa te bazezi pe informatiile oferite de netdent.ro si pacienti.netdent.ro ca o alternativa la sfaturile individualizate oferite de catre personal medical calificat. Crezi ca suferi de o afectiune medicala? Te rugam sa contactezi un medic. Nu intarzia nicioadata sa ceri ajutorul unui medic, respecta recomanadarile medicale si nu intrerupe tratamente medicale datorita informatiilor prezentate in cadrul acestui text sau in cadrul siturilor netdent.ro si pacienti.netdent.ro. Orice modificare a tratamentului medical necesita avizul direct din partea unui cadru medical specializat.

Limitarea responsabilitatii

Prin folosirea siturilor netdent.ro si pacienti.netdent.ro precum si prin parcurgerea informatiilor din curs, materialelor adiacente si secventelor de emailuri esti de acord sa nu ne faci raspunzatori de nici o incovenienta creata de folosirea acestora. Mai mult, esti de acord sa nu prezinti sau sa discuti informatiile medicale prezentate in cadrul siturilor netdent.ro si pacienti.netdent.ro unor terte parti, deoarece terta parte s-ar putea sa nu fi citit disclaimerul si sa nu fi inteles limitarile informatiilor prezentate.

Daca vei prezenta informatiile medicale pe care le citesti in cadrul netdent.ro si pacienti.netdent.ro unei terete parti, fie in scris, electronic sau oral, esti de acord sa ne exonorezi si sa ne aperi impotriva oricaror pretentii avute pentru daunele cauzate unei terte parti care a primit informatiile ca urmare a actiunilor tale, fie in intregime sau in parte. Cu alte cuvinte, daca terta parte careia i-ai prezentat informatia o repeta unei alte terte parti, trebuie sa ne exonorezi si sa ne aperi impotriva pretentiilor avute de oricare dintre aceste terte parti.

www.netdent.ro Web analytics

© 2009 - 2018 netdent.ro