fbpx

Salut!

Eu sunt Cosmin, coordonatorul acestui proiect.

Gasesti mai jos cateva aspecte ale vietii si carierei mele:

Am studiat si m-am certificat:

2008

Medic dentist

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, Romania

2013

Competenta in Implantologie Dentara

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, Romania

2017

Certificat in Endodontie

Universitatea Chester, Manchester, Marea Britanie

Locuri pe unde am ajutat si ajut oameni:

2008 - 2013

Cabinet personal

Romania

Mi-am inceput activitatea intr-un mic cabinet de cartier bucurestean. Am avut placerea de a colaborare cu medici din ramuri diferite ale stomatologiei, fapt ce a dus la imbogatirea cunostintelor de chirurgie orala, protetica dentara dar si stomatologie generala. Tot in acest timp am avut placerea sa predau colegilor mai tineri, ca suplinitor, in cadrul UMF Carol Davila.

2013 - prezent

Medic asociat unei companii de prestari servicii medicale stomatologice

Marea Britanie

Cu o  lista activa de aproape 2000 de pacienti am posibilitatea sa aplic zi de zi ultimele tendinte de medicina stomatologica preventiva. Mai mult, tratamentele de canal  fiind o alta pasiune a mea, iubesc zilele in care am posibilitatea de a salva dinti; dinti care altfel ar necesita extractie.

Am ales sa practic stomatologia dintr-o intamplare: la inceput de clasa a VIII-a am fost nevoit sa merg la stomatolog pentru tratament. A fost atractie la prima simtire :P. Am ajuns astfel sa practic medicina dentara cu mult drag pentru pacientii mei. Acum am  aproape 10 ani de cand profesez.

Studiile generale de mediciana dentara nu mi s-au parut indeajuns pentru a-mi ajuta pacientii. Am obtinut astfel "Competenta in implantologie orala". Mai mult, am parcurs numeroase cursuri de endodontie dar si prevenire a afectiunilor stomatologice.

Imi place sa vorbess despre si sa aplic principiile de preventie ale afectiuniunilor cavitatii orale atat de mult, incat am si predat aceasta disciplina, timp de un an, colegilor mei mai tineri.

Cand nu sunt la cabinet imi place sa petrec timpul cu sotia mea Adriana si Iarina, fetita noastra in varsta de 2 ani. In primavara acestui am l-am intampinat si pe noul membru al familiei - Matei.

Experienta lucrului cu pacientii mi-a permis sa trag niste concluzii asupra bolilor cavitatii orale precum si asupra eficientei tratamentelor. Din pacate realitatea pentru tine, draga, nu este chiar asa cum ti-ai dori. Pentru succesul pe termen lung al tratamentelor tale dentare trebuie sa fii informat pentru a alege tratamentul optim pentru tine.

La finalul zilei este mai bine sa previi decat sa tratezi. Aceasta te ajuta la buzunar in mod particular si creste confortul vietii in general.

Ma motiveaza sa respir si sa ma trezesc dimineata

Pacientii mei100%
Implantologia dentara100%
Familia mea100%
Tratamentele de canal100%
Netdent.ro - Zambeste sanatos100%
Promovarea prevenirii afectiunilor gurii100%
Optimizarea continutui online - SEO100%
© 2009 - 2021 netdent.ro