Ce obstacole intalnesti atunci cand ai de rezolvat o problema de sanatate a gurii?

Sa fie oare ...

Problemele financiare?

Tratamentul stomatologic te costa bani ... evident. Se intampla sa ai dureri de dinti fix atunci cand vrei un gadget nou sau urmeaza sa faci plata unei vacante extravagante.

"Liberele" de la serviciu?

Nu numai ca tratamentul stomatologic te costa bani. Mai mult,  va trebuie sa-ti iei ore sau zile libere, timp in care nu vei produce bani. O dubla durere financiara.

Frica de dentist?

Frica de dentist este una dintre principalele cause ale afectinilor orale. Din pacate vizita medicului stomatolog este una dintre modalitatile de prevenire ale acestora.

Ca te doare chiar atunci cand nu esti acasa?

Ai planificat excursia saptamani de zile. Dupa luni de munca o meriti! Esti la destinatie si ... stupoare. Te doare un dinte! Cauta medic si plateste din bugetul vacantei.

Daca ai o problema de sanatate orala stii care sunt pasii prin care poti rezolva neplacerile?

Tratamentul de urgenta

Ce poti face pana ajungi la medic

Neplacerile unei probleme de sanatate orala te pot tine treaz, te fac sa nu te poti concentra la munca sau sa nu te poti bucura de momentele cu cei dragi.

Tratamentul de durata

Etapa in care platesti

Mai toate problemele au o rezolvare. Dar sa fim realisti. Orice solutie are avantaje, dezavantaje iar rezultatul final nu poate fi garantat ... din pacate.

Evitarea problemei pe viitor

Daca ai suferit o data este de ajuns

S-a intamplat pentru ca nu ai avut informatii despre problema. Trecand prin neplaceri acum vrei sa stii ce poti face pentru a nu mai ajunge aici.

Noi te informam pentru ca tu sa ai

Zero probleme de sanatate a gurii.

© 2009 - 2018 netdent.ro